perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kohti Kuopiota, ja senkin yli!

Minulta pitäisi kieltää kaikkien otsikoiden keksiminen, koska nämä otsikot ovat vain typerän naurettavia.


Mutta siis, Desumasennus hieroo itseään yhä naamaani, mutta tämä ei estä minua näkemästä tulevaan ja odottamaan innolla tulevia tapahtumia... Eli Animeconia ja Närconia.

Aluksi en ollut varma, että tulenko Animeconiin ollenkaan, mutta kuultuani että saan todella edullisen majoitus+kyydin (kiitos Tinttiii) niin päätin sitten päätyäkkin paikalle teidän suureksi iloksi/kauhuksi.
En ole varma, ostanko lipun Animeconiin koska itse en henkilökohtaisesti pidä Animeconin tavasta järjestää asioita ja tämän vuoden "hurdur pidetään sama logo ja ranneke" idea ärsyttää todella paljon. Voi olla, että yliliiottelen asiaa, koska aloitin oman cosplay harrastuksen Jyväskylän Animeconissa, ja Animeconin nykyiset järjestäjät ovat omasta mielestäni tuhrineet Animeconin vanhat perinteet ja tavat... Mutta nyt tämä vasta kuulostaakin kauhealta hipster pappa postaukselta! Nyt lopetan ennen kun valitan asiasta enemmän...!

Mutta teitä varmasti kiinnostaa enemmän ne cosplay suunnitelmat?
Lauantaiksi en halua tehdä uutta asua, vaan kierätyskunniaan ja sitä rataa. Nimittäin Judal saa taas nähdä auringonvaloa, sillä minut kutsuttiin mukaan Magi-ryhmään.

Judal tarvitsisi uudet käsikorut, housujen reiän paikkaamista ja peruukki tarvitsee ihmeen, ennen kun voin viedä tämän kyseisen herran taas ulos. Totuuden sanoin, luon Judaliin aina välillä erittäin vihaisia katseita, koska en ole tyytyväinen asuun. Mutta yritän silti saada tämän herran ulos kaapista ennen Animeconia.


Sunnuntaina taas Kuopio saa täyttyä positiivisella energialla sillä vihdoin ja viimein pääsen cossaamaan Ittoki Otoyaa sarjasta Uta no Prince-sama!

Tarkoituksena olisi siis tehdä kesäuniformu Ittokille. Ja koska yksin on tylsä cossaa ja sitä rataa, niin sainkin houkuteltua Chirukan cossaamaan Nanamia samaisesta sarjasta!
Ajatuksena myös olisi, että raahaisin joko kitaran tai jalkapallon mukaan, jotta saisin Ittokista kivoja kuvia. Ja tästä ei  kannata ottaa minkäänlaista mielikuvaa siitä, että osaisin muka soittaa kitaraa tai pelata jalkapalloa... Totuus on että olen kummassakin lajissa aivan uuno. Joten en tule laulamaan tuutulaulua teille, sori...Animeconin jälkeen on heti perään Närcon, jota olen odottanut innoissani nyt puolivuotta! Ja nyt vieläkin enemmän koska Desuconissa tutustuin moneen Närcon menijään ja kuulin pelkkää hyvää koko tapahtumasta! Mutta Närconin cossisuunnitelmat tulevat erikseen, koska haluan välttää pitkän blogimerkintä postauksen ((ja en ole myös päättänyt niitä....). Mutta jos teillä on ideoita mitä voisin ottaa/tehdä Närconiin mukaan, niin heittäkää ihmeessä niitä ideoita minulle!)

7 kommenttia:

 1. vai mitä et me otetaan sun ittoki cossist tollasii ~paita hulmahtaa tuulessa~ kuvii sit sunnuntaina ?? ^____^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta hiukan tuntuu siltä, että tollasten kuvien saaminen/ottaminen on pieni mahdottomuus... :¨DDDDD

   Poista
 2. Wuhuu oletki tulossa Animeconiin, nähdään siellä! 8D

  VastaaPoista
 3. Jos oot tulossa Animeconiin vaan hengailemaan, niin tervetuloa mun kanssa istumaan nurmikolle johonkin siihen Musiikkikeskuksen nurkille. :D En laiskuuttani jaksa mitään cosseja miettiä tai rannekkeen hommaamista, vaikka conmatkaa onkin 200m.. :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulla on piikkaisen enemmän conmatkaa, mutta haluaisin vain syyn mennä Kuopioon... Mutta kyllä, jos satun tulemaan animeen niin yritän etsiä sinut niin voimme hengailla nurmikolla kuin ruoholapset ikään eiku-.

   Poista