keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Idiootti x Boku SS - Vuosi 2009 soitti ja pyysi ernunsa takaisin.

Joskus voisin harkita sitä, että en tekisi viime hetken cosseja vaivaisen yön varoitusajalla vain PC:n miittiin...Mutta niin, tarinahan alkoi siitä, että satuin kommentoimaan Rikolle että hänen PC:n miitin suunnitelmat kuulostivat ihan Inu X Boku SS:n hahmolta. Hetkeä myöhemmin löysin itseni penkomassa vaatekaappiani ja etsiessäni Hibari Kyouyan takkiani. 

Niin siinä sitten kävikin, että yhden yön varoitusajalla (jos edes sitäkään) päätin vetäistä Inu X Boku SS:n Watanuki Banri kaappicossin PC:n kevään viimeiseen mittiin.
kyseinen tanuki.
Inu X Boku SS on sarja johon olen minimaalisesti tutustunut. Sarjaan on jo pidemmän aikaa pitänyt tutustua, mutta koska kello on asia joka on keksitty, niin en ole ehtinyt. Mutta tämä ei silti estänyt minua kun kävin H&M:llä perjantai aamuna ostamassa valkoisen paidan ja pinnejä.

Pakko tähän näin vielä sanoa, että minulla ja Rikolla oli suunnitelmana mennä ostamaan pockeyja ja ramunea ihan vain shootti tarkoitusta varten. Ja koska minä satun olemaan kauhean perso bubletealle niin sitäkin piti saada (jos koskaan käytte Helsingissä niin ostakaa sitä!)

No hitsi, nyt tekisi mieli kuplateetä. ;;__;; </3/
Mutta siis, kuplateet kädessä, peruukit päässä ja paita jossa lukee jotain japaniksi kävelimme tokyokaniin. Oli kyllä niin ernu olo että melkein sattui. Tuli ihan mieleen vuosi 2009, joka oli ernu aikani kultahetkiä (hyi kamala olen pahoillani kaikille jotka tunsivat minut silloin ;;__;;)


Mutta emme kuitenkaan kuoleet ernuuteen, vaan pääsimme Happeeseen asti jossa päädyimme pitämään mini photoshootin. Aidu kuvasi.

 Olen pahoillani punaisesta vuoresta. Jaksoin shooppia vain yhdestä kuvasta punaisen vuoren pois, muihin en jaksanut sitten vetäistä sitä. (laiska minäkö en toki)

Mutta tiedettehän mitä käy jokaisessa shootissa? Naamat vääntyy ja pokka pettää kuten aina.

Banri ei arvosta.
Tällaisia kuvia on aika monta... Jostain syystä minä ja Riko
alettiin nauramaan kun katsoimme toisiamme (Aidu ei ihan arvostanut)
Siis juu juu, Anette on metrin kokoinen hobitti ja minä
kaksi metrinen Gandalf.

Mutta näihin tunnelmiin ja kuviin päästän teidät kärsimyksestä ja palaan omien desucon cossien pariin~!

Jesh, uusi skype kuva!

2 kommenttia: