sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Desukirouksen kosto WIP.

Desusäätä odotellessa.


Mitä voin sanoa... Desukirous iski päälle ja rakas ihana Yukimura ei millään valmistu ennen Desuconia. Surettaa, harmittaa ja hieman itkettää se ettei Yuksu nyt valmistukkaan Desuconiin. : ((


Fiksuna ihmisenä minun olisi pitänyt varmaan valita joku vanha cossi, korjailla sitä ja lähteä sitten sillä coniin....


... Paiiitsi etten ole oikeasti fiksu. ":¨D"

Mutta siis, muuten suunnitelmat pysyvät samana, paitsi lauantain cossi vaihtui tässä lennossa...

Mutta tässä siis hiukan WIP'iä Desuconin cosseista:

Perjantain cossi Sonia yllätti mukavasti. Olin jo aiheuttanut itselleni kauhukuvia etten saisi Soniaa valmiiksi ajoissa tai asia A olisi epäonnistunut... Mutta olen periaatteessa todella tyytyväinen Soniaan, vaikka se ei ole todellakaan täydellinen.
Jätän Soniasta suosiolla pois sukkien muokkauksen, koska sellaiseen ei ole aikaa. Kengätkin tulevat olemaan väärät, jos en löydä oikean näköisiä ensiviikolla.

Mekko tylleineen.
Valmis kaularusetti.
Valmis hiusrusetti.
Sonian koulumerkki???

Sunnuntain cossi Ja'far on melkein valmis. Pieniä asioita kuten ponchon likaaminen ja sideharsojen työstäminen puuttuu.
Ja'far on muuten tämän vuoden helpoin cossi (ei en lue Banria tähän). Housut löysin kirpparilta ja kankaaseen piti tehdä vain muutama hassu reikää. Terien teko oli terapeuttista puuhaa, ja Tinttikin toimi peruukin orjana.
Hauska fakta, tässä cossissa on punaista nyöriä 12 metrin verran.


Softista, spraymaalia, kenkälankkia ja tekoverta, siitä ne terät on tehty.
Anteeksi meikitön naamani. ;;__;; Ja'farin piilolinssit ovat EOS Bubble Gray,
ostettu honeycolorista


Mutta entä se lauantai?
En kuitenkaan ollut älyttömän idiootti tämän suhteen, vaan valitsin yhden  niistä asuista, jota olin jo aloitellut ja teen sen nyt loppuun.
Minulla on suuri ja paha tapa jättää cossit kesken jos ei ole "motivaatiota". Motivaationa toimii aina yleensä kisa, photoshoot, ryhmä tai paricossi. Yukimura droppautui pois ihan siitä syystä, että olisin joutunut cossaamaan yksin Sengoku Basarasta (tai okei olisi ollut yksi Sasuke mutta pitkä tarina), ja yksin cossaaminen ei ole yleensä niin hauskaa, etenkin kun kyseessä on SenBasa. *sadface*
Kuitenkin, kun aloin suunnittelemaan tämän cossin tekoa loppuun, muistin, että eräällä Nezumilla on kyseisestä sarjasta jo valmis cossi... Ja kyseinen henkilö myöskin aikoinaan heitti tämän hahmon naamani eteen. Pienen kyselyitkun jälkeen sainkin cossiparin itselleni, ja päädyn (toivottavasti) paikalle Rokuro Unnona.

Yukimuran teemalla mennään.
Rokuron teko on ollut "ihan sama kunhan pääsen tästä helpolla". Alunperin minun piti tehdä ruutukangas ja helmet itse. Mutta kun eurokangas tarjosi juuri oikeanlaista ruutukangasta (vain mustavalkoisena though) päätin ns. "luovuttaa" ja tehdä helpoimman kautta.

Housut pysyvät uskomattoman
helposti päälläni, eivätkä
valahda vaikka hyppisinkin.
Takista pidän todella paljon.
Puuhelmistä tehty helminauha Rokuron takkiin.
VolvoMortti kaksoset ennen mustan kenkälankin
kosketusta.
Toivottavasti saatte jotain selvää tästä...
Tosiaan, VolvoMortti kaksoset ovat irrotettavat
ja toimivat tarranauhalla.
Lonkerohirviö joka tarvitsee kesytystä.
Kutakuin, cossit ovat melkein valmiita ja desuconin on hyvä tulla. Vahinko vain etten voi oikein tehdä cosseja ensiviikolla, kun työvuoroja on 8-15 joka päivä, kiitos Desuconin.


Mutta minusta tuskin kuulee ennen Desua täällä päin. Jos olette kiinnostuneet WIP kuvista ja turhista jutuistani, niin twitteriin heitän aina silloin tällöin WIP kuvia.

안녕히

4 kommenttia:

 1. Harmi ettet Yukimuraa saanut valmiiks mutta kyllä Rokuroki on tosi nam! Tuo takki! <3 Itseki haluis joskus cossata kyseistä versiota hahmosta mutjoo... :'DD Sitte joskus lol.

  Harmi ku itselläni on kimono!Rokuro cossi sunnuntaina niin ei osu samaan päivään, oh well.

  Deussa nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh totta, mutta onneksi saan Yuksun silti ainakin Närconiin ja Traconiin tehtyä. : )) Ja kiitos, olen ylpeä takistani >¨DDD Ja cossaa cossaa, hakamien kanssa oli pientä taistelua mutta muuten cossi valmistui helposti. : )

   Totta muuten. : (( Meh, ei kaksois Unnoja. v__v"

   Yes! : D

   Poista
  2. Yes hyvä! Nyt mulla vaan saatana vauhti päälle että saa Daten valmiiks Närconiin. xD Kauhee stressi!

   Juu cossaan varmaan vielä joskus!

   Niih, harmi. :( Oh well, tuun kyl bongamaan sut ja pyytämään kuvan ja rupattelemaan!

   Poista
  3. Voi kuule, et ole ainoa. : DD Mutta unet ovat heikoille ja ompelukone on paras ystävä yölläkin. Ja ainakin motivaatiota piisaa, kun tietää että conissa on pari/ryhmä odottamassa~!

   Varoitus: Saatan ujostella tosi paljon, joten älä ihmettele~.

   Poista