tiistai 18. kesäkuuta 2013

Onnistuneen desuviikonlopun raporteesi osa 3/3

Sunnuntai ja viimeinen päivä; eli Magiaa ja Ja'faria:

Hiljainen päivä... Sananmukaisesti *ba-dum-tzhi*. Minulla oli lähes puolet päivästä kasvojeni ympärillä sideharsoja, joiden takia en voinut puhua kunnolla. Pystyin mumisemaan jotain pieniä "joo" ja "ei" vastauksia, mutta muuten jouduin käyttämään paperilappusia kommunikaatio välineellä.

Oli pakko tehdä hyymiöitä, että se eräs kanadalainenkin ymmärtäisi. ; )
Meillä oli nuori kenraali ryhmä + Sinbad. Meno oli vähän... Derppiä. Puhukoot kuvat omasta puolestaan.


Puella Magi Sinbad & Ja'far
"Love me-!" "No!"
Valkoinen möykky.
Sinbad ei! Se on sakkolihaa!
Ja'far oli muuten mukava asu, mutta sideharsot aiheuttivat puhumattomuuden ja pelkkä poncho ylävartalon vaatteena oli aika viileä vaihtoehto... Sainkin siitä sitten flunssan (Rokuro on myös osasyylinen tähän).

Sain kuitenkin kaiken derpin aikana hyviäkin kuvia!
random fact: Nauroin tässä kuvassa aivan kauheasti,
mutta sitä ei näe koska sideharsot.
Ja tosiaan, yleensä en osta mitään myyntipöydiltä, koska haluan säästää rahaa ruokaan. Mutta nyt kun Green Roomissa sai ihan kauheasti hyvää ruokaa, niin ajattelin että "voin ostaa jotain pientä"...

hups...
Mutta sunnuntai loppui aivan liian pian, ja jouduin lähtemään ajoissa koska desusää... Olin ajatellut aamulla etten tarvitse upeaa ja mahtavaa desuvarjoani koska lauantaina ei satanut... Mutta olin väärässä. Heti päättäjäisten jälkeen alkoi satamaan kaatamalla. Vaikka asunkin Lahdessa, on minun luokse silti n. 2km kävelymatka. Yritin kysellä kyytiä ihmisiltä, mutta kenenkään kyytiin ei mahtunut. Mutta onneksi Valdrine oli kultainen ja lainasi minulle omaa varjoansa, koska hän itse sai kyydin. Kävelin siitä sitten kotiin 2km, sateessa. Mutta onneksi pidän sateesta, joten se 2km ei tuntunut missään! .... Paitsi että sain flunssan tosiaan ": D".


Desumasennus iski heti kotiin päästyäni, ja halusin vain takaisin. En jaksaisi odottaa Närconiin 6 viikkoa, vaan haluaisin heti heti johonkin conittamaan. Voisin käväistä animeconissa, jos keksin itselleni halvan majoituskeinon... (cossit ovat jo päätetty köh)

ilmeeni kun kävelin sibbetalolta pois.
Mutta toivottavasti seuraavakin con tulee olemaan yhtä eeppinen, oli se sitten Anime- tai Närcon!

Pitäisi keskittyä nyt töihin ja TOP paikan hakuun, mutta Desuconissa oli liian mahtavaa...

4 kommenttia:

 1. Yyh siis mä kävin myyntipöydillä sen jälkeen ku näytit mulle ton Yukimura mukin ja siellä olikin Masamune muki! Olin agfdsgjh kunnes katsoin hintaa.. oliko 22 €.. ;_; Liian kallis.. jospa joskus toiste sitten.

  Itse odotan myös Närconia! Jos tuut Animeconiin niin awesome koska sinne minäki olen tällä hetkellä menossa! 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hinta kirpaisi omaakin sielua mutta koska nimipäivä oli (on) tulossa, niin päätin antaa itselleni lahjan. :¨DDD Ja Milkan "kadut sitä jos et osta nyt!" auttoi asiaa aika paljon... ^^"

   Pitänee vain etsiä majoitus sieltä. : D Koska Animeconiin olisi tulossa magi-ryhmä ja sitten sunnuntaiksi eräs tekisi Nanamin, niin olisi kiva päästä paikalle. Mutta Närcon tulee ja fiilikset on katossa JO nyt! : DD

   Poista
 2. Jou meil on hotelli keskustelut animeconii varten 1/2 sovittu, enää pitäs potkii ton yhen persettä et saatas homma järkättyy :3 eli hyvin mahollisesti pääset pummii meiän kaa sinne "jee"

  VastaaPoista