lauantai 6. heinäkuuta 2013

Conit ja cossit; Loppuvuoden satoa siis.

Terveppä mieheen jälleen kerran.


Rakas ihana blogikirjoittajanne on menettänyt hetkellisesti uskollisen Dellic kannettavansa ETTÄ rakkaan pöytäkone Masmaunensa. Sosiaalinen elämä on mennyttä, ja reffakuvat jäävät unholaan.
Teatreelisesta itkusta huolimatta, kannettavani Dellic korjaantuu kuulemma ensiviikon loppuna, eli juuri sopivaan aikaan, sillä HOTELLISIIVOUS LOPPUU! *booyeah*

Mutta en minä tänne tullut pelkästään itkemään sitä, että molemmat koneeni on rikki ja tekniset laitteet vihaavat minua (en edelleenkään riko niitä, ne hajoavat itse!!) Nimittäin, loppuvuoden cossejahan ja coneja minä tässä teille paljastelen!

Sanoin tulevani animeconiin.... Noh, en olekaan tulossa. Joudutte kestämään animeconin ilman karismaattista seuraani. Paljon jäätte paitsi, tiedän.

Mutta Närconiin olen menossa, kuten myös Traconiin ja Fanfestiin.

Cossisuunnitelmat palloilevat jokaisen tapahtuman välillä vähän enemmän tai vähemmän, mutta muutaman asu on jo aloitettu. Sanomattakaan selvä, että Yukimura on keskeneräinen, joten sitä en tässä mainitse. Mutta loppuvuoden asuja on tulossa ainakin nämä:

Ty Lee // Avatar: The Last Airbender.
Tapahtuma: Joskus, johonkin.
Minun on pitänyt tehdä Ty Lee jo viimevuodesta asti, mutta en ole koskaan saanut aloitettua koko asua. Eurokankaan alennukset olivat antoisat, sillä löysin alennuksesta Ty Lee'le kankaat, superhalvalla! Katson, mihin tapahtumaan ehdin tehdä Ty Leen, sillä en viitsisi ottaa stressiä tästä asusta.


Hatsune Miku // Vocaloid (Kunoichi Demo Koi ga Shitai!)
Tapahtuma: Närcon

Saatuani Umin mukaan päättömään ideaani cossata Vocaloideista, oli jo hupparikankaat melkein ostettu. Asu on muuten simppeli ja helppo, mutta joudun odottamaan peruukkini tuloa Suomeen, jotta voin mennä kangasostoksille ostamaan samansävyistä kangasta sydämmiin.


Natsume Takashi // Natsume Yuujinchou
Tapahtuma: Photoshoot / Närcon?? / Tracon??
Natsume Yuujinchou on sellainen anime, johon jokaisen pitäisi tutustua. Niin nättiä animaatiota ja ihanaa tarinankerrontaa. Natsumea tulen cossaamaan ainakin photoshootin ajaksi, mutta tarkoitus olisi myös cossata Natsumea jossain tapahtumassa ainakin iltana, mukava asu kuin on.


Ittoki Otoya // Uta no Prince-sama
Tapahtuma: Närcon?? / Photoshoot (PC-miitti)??
Alunperin animeconiin suunnitellut Ittoki saa hetkeksi pitää levähdystauon, mutta valmistan sen silti joku päivä valmiiksi, koska Chiruka on muuten yksinäinen Nanami ja se ei ole hyvä asia!


Toshizo Hijikata // Hakuouki Shinsengumi Kitan
Tapahtuma: Tracon (su) / Photoshoot
Kuultuani kaverini keräävän western Hakuouki photoshoot porukkaa, saatoin kysäistä, että onko jotain hahmoja jotka olisivat vailla cossaajaa. Ja olihan siellä, Hijikata nimittäin. Noh, ainakin saan söpön waifun, jolle ostaa satsumia (inside joke).


Rose Tyler&Doctor Who // Doctor Who
Tapahtuma: Fanfest
..... Satuinko mainitsemaan aikoinaan etten cossaa liveaction hahmoja? Heheheh... Anteeksi.
Mutta tälle on hyvä syy! Sillä pikkuveljeni on kovan luokan Doctor Who hipsterikatsoja ja hän haluaisi kovasti cossata Doctoria, mutta hän on uuno kaiken maskeerauksen ja ompelemisen kanssa. Joten hän turvautui isosiskoonsa, eli minuun, tämän asian suhteen. Samalla hän sai minut suostuteltua cossaamaan Rosea, ettei hän jäisi "yksinäiseksi". Joten joo, pikkuveljeni asu tulee viemään kaiken aikani, joten teen mahdollisemman yksinkertaisen asun Roselle. Mutta näihin tunnelmiin ja kuviin, kuulette minusta seuraavan kerran, kun minua huvittaa olla teidän kuulolla.

Allons-y!!!

4 kommenttia:

 1. Oioi, hienoja suunnitelmia! Muista sit kertoa, et minne olet tuota Ty Leetä tekemässä. Olis kiva päästä sit uudestaan shoottaan noita meidän Atla cosseja kuhan vain saan Sokan tehtyä ja sopisit joukkoon vallan mainiosti ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoo kyllä ATLA photoshoot olisi todella kiva! Kerron sitten, milloin saan Ty Leen valmiiksi. : )))

   Poista
 2. Oooo Traconiin Hakuoukia. Itsekkin olen tekemässä sinne molemmat päivät näillä näkymin hakuoukia.

  Onko teillä isokin western-ryhmä tulossa?? :3 pakko kysyä koska Hakuouki on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän traconin "ryhmä" on tällä hetkellä erittäin epävarma, koska ihmiset eivät tiedä jaksavatko he tehdä cossejansa sinne valmiiksi. :¨DDD

   Meillä on kaikki Shinsengumit, paitsi Sannan ja Kondou. Lisäksi meillä saattaa olla pari oni pirua.

   Poista