maanantai 17. kesäkuuta 2013

Onnistuneen desuviikonlopun raporteesi osa 2/3

Ja sitten tapahtui Desucon lauantai. Tämä tulee olemaan pitkä merkintä, joten yrittäkää kestää(?)


"Hei anteeks mun on pakko kysyä, mut meeksä kommandona?!" Sama kysymys kysyttiin minulta conin aikana kuusi kertaa. Eli lauantaina cossasin Rokuro Unnoa.

"hitto meniks tää just rikki?"

Totuus on, että mietin lauantai aamuna monta tuntia, että kehtaanko sittenkään laittaa Rokuroa päälle. Asu kuitenkin oli, well... Paljastava. Mutta lopulta päätin, että kaiken "itkun" jälkeen en voi jättää Rokuroa kotiin vaan pistin sitten kyseisen herran vaatteet päälle.

Mutta juu, vaikka Rokuron cossi olikin paljastava, se oli YLLÄTTÄVÄN MUKAVA. Ei oikeasti, housut pysyivät päällä, mitä nyt pari kertaa lahkeisiin melkein kompastuin. Ainoa asia joka jäi harmittamaan oli paidan lyhyys... Tein siitä aivan liian lyhyen, joten muutamankin kerran bindaukset näkyivät.

Viikonlopun aikana en ehtinyt käydä katsomassa muita ohjelmia kuin vain eurocosplayn karsinnat. Mutta kannatti mennä katsomaan, sillä saimme erittäin mahtavat paikat (kolmas rivi, heti kuvaajien jälkeen suoraan lavan edessä). Esitykset ja asut saivat minut haukkaamaan happea monta kertaa, koska niin upeita asuja ja niin hienoja esityksiä. Voittaja kolmikko oli aivan oikea ja olen erittäin ylpeä eräästä neidistä joka tasapainotteli muoviputkien päällä karsinnoissa. <3

Päätimme tämän jälkeen suunnata ulos, mutta sinne pääseminen ei ollut maailman helpoin tehtävä. Jouduin siis liimaamaan Rokuron silmälappusysteemin naamaani kiinni ripsiliimalla, ja enköhän minä kaikessa kiireessä tökkäise liimasiveltimellä suoraan silmään. Onneksi ei sattunut pahempaa vauriota... Mutta ulkona menimme sitten laiturille shoottamaan, jotta saisimme omista asuistamme kuvia. Sintti-chan otti jälleen kerran kuvia minusta, kiitos siis hänelle.Nämä eivät ole siis ainoita kuvia, joita otin Rokurosta. Otimme Nezumin kanssa kuvia, mutta en jaksanut odottaa niiden saamista vaan halusin kirjoittaa tämän merkinnän heti heti. Joten saatte nähdä eeppisiä yhteiskuviamme sitten deviantartista hieman myöhemmin. Niin, ja taisimme Nezumin kanssa hieman jutella Brave10 ryhmästä ja heittelimme nakkeja ympäri conin... Eli kiinnostuneita otetaan todellakin vastaan (ja jos joku on kiinnostunut cossaamaan Rokuron kaksoisveljeä olisin enemmän kuin onnnellinen ;;__;;)


"Etkö voi olla yhtään pornompi?"
"... Oota!"
Ja lauantaina tapasin hurjan paljon uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja. En ole pitkään aikaan puhunut näin paljon uusille ihmisille! Mm. Tapasin Milkan jonka kanssa olen puhunut nyt kolme vuotta ja tämä oli ENSIMMÄINEN kerta kun puhuimme face-to-face toisillemme.... Ja myös tapasin Chigamin, Ri-tanin ja Ellun! Teitä kaikkia oli mahtava nähdä ja tutustua paremmin. Toivottavasti näemme seuraavissakin tapahtumissa!

Rokurosta sain yllättävän paljon kommentteja siitä, miten hieno asu oli (oliko muka?). Mutta Rokuro ei ollut ainoa asia mistä sain positiivisa kommentteja lauantaina... Sain myös positiivisiä kommentteja onigireistäni, joita tein Green Roomissa:
Onigirit! Näitä on aina niin kiva tehdä!

4 kommenttia:

 1. Rokuro! Hienoja kuvia ja oli mukava tavata! :D

  Minua kiinostais cossata Brave 10:istä myöskin mutta vähän tylsää mennä yksin.. mutta jos teillä on ryhmä tulossa niin kiinostais liittyy mukaan! Haluttaa tehä Masamunen PINK GAY FLUFF asu ainaki joskus (for the lulz, eiku xD) mutta ei tuu onnistumaan tälle vuodelle.. :'( Milloin teillä olis ryhmä? 2014 joskus vois mulle sopia, I don't know. On muitaki hahmoja/versioita mitä vois cossii joskus mutta joo.. tuskin lähiaikoina lololol.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja oli! Toivottavasti ette säikähtäneet. : )

   Ryhmän tapahtumaa ei olla vielä päätetty, mutta se menee automaattisesti ensivuodelle, koska ainoastaan minulla ja Nezumilla on cossit valmiina. Eli jos sinä haluat tehdä Masamunen samaa aikaa, se olisi enemmän kuin mahtavaa!
   Ja mitä mitä muita hahmoja?? : DDD Jos siis haluat paljastaa. >¨D

   Poista
 2. dem legs huhhuh -
  mutjou toi Yuri kyl kinostas vielki koska aika herkku se mies(/nainen??? ?) on et ilmotelkaa sit ku ryhmää pidätte ~ uvu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. dem clamp legs.
   Ohkay! : DDD Ilmoittelen sitten~ o/

   Poista