tiistai 5. helmikuuta 2013

Mitä tuo 2013 tuulessaan?Vuotta 2013 on mennyt jo 2 kuukautta, ja tajusin näin jälkijunassa, että unohdin kertoa omat cosplaysuunnitelmat vuodelle 2013. Hidas en ole en (◑‿◐). Mahdollisia muutoksia tulee aivan varmasti matkan aikana, mutta näin alustavasti nämä kaunokaiset olisivat vuoden 2013 ostoslistallani.
PS: Devassa olenkin jo tehnyt cosplay meemin. Sieltä löytyy hahmoja, jota tähän merkintään en lisännyt: Cosplay Meme Devassa.


COSSIT
Judal sarjasta Magi
Alotin tämän huor-herran teon jo viimevuonna, Traconiin. Mutta kiitos erittäin huonon stressinsieto kykyni*, niin jouduin keskeyttämään Judalin teon. Nyt olisi tarkoitus tehdä Judal Frostbiteen tai Tampere Kupliiseen.


Sanada Yukimura sarjasta Sengoku Basara 3
Cossi suunnitelma, josta olen koko ajan puhunut, ja odotan innolla sitä että se valmistuisi. Yukimura on myös oiva motivaatio liikkumiseen ja kuntoiluun. Myös olen alkanut syömään terveellisemmin! Sanada pitäisi saada Desuconiin valmiiksi, ja tämän jälkeen näkyisi sitten Traconissa ja Närconissa(?) +aika monessa muussakin tapahtumassa.


Ittoki Otoya sarjasta Uta no Prince-sama (punapää)
Kadonnut kaksoisveljeni, 2D muodossa. Ittokin debut!asun minun pitikin tehdä Frostbiteen, mutta koska vuoden 2013 alku kusi pahasti silmään, niin teen sitten casual asun Ittokille Frostiin. Mutta se ei tarkoita ettenkö tekisi Ittokia Frostin jälkeen! Olen kaavaillut Ittokille kesä koulupukua (kuvan asu), ja meillä olisi tulossa pienmuotoinen ryhmä (suurella sanalla EHKÄ) Desuconiin. Meiltä tosin puuttuu Ren ja Tokiya… ╥﹏╥


Sailor Moon sarjasta Bishoujo Senshi Sailor Moon
20 vuotta Sailor Moonin syntymästä, ja uusi anime on tulossa kesällä. Sailor Moon on minun ensimmäinen ja rakkain anime (näin Sailor Moonin ENNEN muumeja), ja olen pienestä pitäen halunnut "olla kuin Sailor Moon". Nyt kun 20 vuotta on mennyt julkaisusta, niin ajattelin että nyt viimeinkin olisi aika tehdä Sailor Moon! (mikä versio, sitä en tiedä vielä). Ja mihin sitten Sailoroin, riippuu ihan rahasta.UNSURE COSPLAY
Rokuro Unno sarjasta Brave10
Jostain syystä tykästyin designista ihan hirveästi (en tiedä itsekkään). Ja lupaan antaa jokaiselle ihmiselle tikkarin, jotka kommentoivat hakamaani. Rokuroa tulen käyttämään heti kun saan sen valmiiksi. Se on sellainen ”teen sen nyt johonkin” rojekti (kyllä, se on rojekti).


Lavi sarjasta D.Gray-man
Tintti, en edelleenkään arvosta sitä, miten HELPOSTI saat minut cossaamaan joitain hahmoja (okei olen haaveillut Lavin cossaamisesta ennenkin...). Tosiaan, Lavi tulisi Närconiin, jos sinne tiemme sitten menevät (KOVA ON YRITYS)!TAPAHTUMAT:
(Kysymysmerkkiset tapahtumat ovat vielä harkinnan alla. Mitä enemmän kysymysmerkkejä, sitä ”epävarmemmin” olen menossa)

Desucon Frostbite, LahtiTampere Kuplii(?), TampereDesucon, LahtiBaka- tai Animecon(?????????), Pieksämäki / Kuopio (en löytänyt tämän vuoden logoa)Närcon (??), Linköping (Ruotsi)
Tracon, Tampere (en löytänyt tämän vuoden logoa)*Jos stressaan paljon, niin nukahdan.

4 kommenttia:

 1. Yukimura, Ittoki ja Rokuro. <3
  Hohoho toivon kyllä kovasti että tulisit Närconiin.. varsinki Yukimurana koska silloin en luultavasti olisi forever alone Masamune siellä. XD Jos siis Masamunea cossaan siellä, ainaki olis suunitelmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha~! (#/。\#)
   Ja kova on yritys tulla Närconiin! Kaikki siellä käyneet ovat sanoneet että Närcon on mahtava tapahtuma, jossa kannattaa käydä. Ja jos Närconiin tieni vie, niin tottakai tulen cossaamaan siellä Yukimuraa, jos sinä cossaat Masamunea. ^^

   Poista
 2. Jos olet Frostissa Judal niin voi että en kyllä voi valittaa että jäädyn :DD aika rohkea veto sanoisinko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh toivotaan nyt että saisin sen vihdoinkin tehtyä loppuun. :¨3 Ja saisin ainakin siistejä kuvia, koska Judal on erikoistunut jää magiaan (mikä tarkoittaa sitä, että minä luultavammin tulen kierimään lumessa Judalina...).

   Poista