maanantai 18. helmikuuta 2013

Pakkaspuremaa hankkimassa ja SUURI DESUKIROUS!


Hei ja Moi. Desucon Frostbitestä 2013 ollaan nyt kotiuduttu ja tällä hetkellä syön isoa mäkkäri ateriaa onnellisena juoden sokerimehua. Ei enää 2 litraa vettä, vihreää teetä, ruisleipää ja kasviksia vaan oikein ällönmakeaa mehua ja mättöruokaa!

Merkintä voi olla sekava ja ihmeelinen, koittakaa kestää.
Tosiaan, Desucon Frostbite järkättiin jo toista kertaa Suomessa, ja kuten isoveljensäkin, Desucon Frostbite on minun mielestä Suomen parhaimpia coneja, vaikka Frosti-chan isoveljensä tavoin kantoi Desukirousta päällänsä (kohta asiasta lisää).

Desucon Frostbite oli myös ensimmäinen Desucon, jossa olin töissä. Olen jo muutaman vuoden toivonut pääseväni Desuconiin töihin. Olisitte nähneet minut silloin, kun luin Ciao Cafessa että pääsin infovänkäriksi. Hyvä etten kiljunut onnesta. 
Infossa työskentely oli aivan mahtavaa ja hauskaa. Silloin kun en ollut vuorossani (eli vapaa-aika) niin odotin koko ajan että oma vuoro alkaisi. Niin kova halu oli päästä infotiskin taakse tekemään töitä. Edes klo: 08.00 aamuvuoro ei tuntunut pahalta vain siitä syystä, että olin infossa. : D 
Ja myös Green Roomin antimet tekivät työskentelystä helpompaa. Desucon Frostbitessä oli myös parhaimmat Green Room antimet mitä olen nähnyt. (eräässä tapahtumassa jo lauantai iltapäivänä Green Room työläiset ilmoittivat että näkkäriä on enää tarjolla voin kera…)
Infossa työskentely oli siis kutakuin conini suurin suola, ja hauskin osuus.

Sibeliustalon aula launtaina kello n.16.30...

... Ja Sibeliustalon aula sunnuntaina kello n.08.15.

Söpöimpiä hetkiä infossa oli ylivoimaisesti kaksi erittäin ujoa asiakasta. Kaksi 8-12 vuotiasta tyttöä tulivat ujona kysymään infosta (eli minulta) että mistä saa "pockya". Ilmoitin että niitä voi ostaa myyntipöytäsalista, jolloin molemmat katsoivat silmät suurina minua ja kysyivät "onko täällä myyntipöytäsali!?" Olin melkein kuolemassa söpöyteen siinä kohdassa ja unohdin heidän ansiosta vitutukseni Desukirouksesta.


Näin itse Wakamoton infotiskin toisella laidalla, ja menin ihan "ASDFGHJKLÖ!" monen muun ihmisen kanssa. Siitä huolimatta missasin Wakamoton luennon, koska olotilani oli aika zombie sunnuntaina. Ainoa paneeli jossa kävin oli "Cosplay Bootcamp" joka on erittäin kiinnostava projekti! Käykää tykkäämässä facebookin sivuja, jos omistatte facebookin!

tähän väliin Desucon Frostbite 2013 Paras t-paita! Kokoa 5XL! ...

Mutta nyt siitä DESUKIROUKSESTA. Vaikka Desucon on Suomen parhaimpia tapahtumia, niin itselläni on ollut joka kerta jokin asia mikä on mennyt pieleen juuri Desuconissa. Ensimmäisessä ja toisessa tapahtui draamaa, ja neljännessä Desussa cossini meni rikki ja muutenkin tuli ensimmäiset epätoivon cosplay kyyneleet. Tämän vuoden Desucon Frostbitessä kärsin sekä lauantaina että sunnuntaina. Judalista meni rannerenkaat rikki, peruukki kärsi (noh duh) ja housuihin tuli reikä. Sunnuntaina taas bindiliivini oli kadonnut ja jouduin laittamaan jesarilla bindit. Mutta sain silti todella kivoja kuvia Judalina. Kiitos Tintille siitä:

http://shewon.deviantart.com/art/Black-Sun-355021469

http://shewon.deviantart.com/art/Ice-Baby-Ice-355025421

Liikuin suurimmaksi osaksi tällä tavalla tapahtumassa.
Letti oli kuitenkin aika raskas.

En tiedä, joten älä kysy vaan nauti.

"Parhaat viikset 2013!"
Olin aivan ihmeissäni ihmisten kehuista ja kuvien ottamisesta. Olen pahoillani, olin aika hämmentynyt siinä vaiheessa kun tulitte puun takaa kehumaan asuani ja ottamaan minusta kuvia. Itse en pitänyt ollenkaan puvustani tahi peruukistani joten oli hämmentävää miten paljon ihmiset kehuivat. Kiitos ja kumarrus siitä kaikille!
Uusia tuttavuuksia conista sain, mutta olisi silti hauskaa tutustua uusiin ihmisiin vähän lisää! Ehkä ensi Desussa sitten? Ehken olisi silloin niin ujo, kun tiikerin tuli sykkii sydämessäni? (en tiedä hei mä oon todella väsynyt en pyge)

Ai niin, mikä con se sellainen olisi jos nakkia ei olisi lentänyt suuntaan jos toiseen?

On aika bodata.

4 kommenttia:

 1. Hmm jos conissa on oikeest noin hauskaa olla töissä pitää joskus itse kokeilla myös. 8D

  En ole Magiin tutustunut mutta voin kyllä sanoa että hieno cossi on HIENO. :D Ja pakko myöntää että meinasin hajota tolle viiksikuvalle.. xD

  Hetkiiii, meinaaks cossata Shiranuita? o_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Olen jo muutamia vuosia ollut vänkärinä aika monessa tapahtumassa, ja hauskaa on ollut! Näkee siinä samalla conin toistakin puolta.

   psst: Magiin kannattaa tutustua, aivan älyttömän hieno sarja. (^_−)☆ Ja kiitos todella paljon!

   Ehehehe... Nakki lensi samalla kun heitin itsekkin nakkia... ( ̄▽ ̄)

   Poista
 2. hieno cossi :D Taisin nähdä sut jossain vaiheessa XD

  VastaaPoista