tiistai 12. helmikuuta 2013

"Mitä olen edistynyt?!" WIP


Judal on edistynyt, mikä yllätti itsenikin. Vuosi alkoi sen verran huonosti, että ajattelin että se vaikuttaisi myös Frostbiteen. 
Judalin vaatteet olin jo onneksi tehnyt, joten ainoa asia jota "jouduin" tekemään oli rannekorut, kaulakoru ja ….. Peruukki…. (En siis tee Frostiin taikasauvaa, en ehtisi millään)

Eli siis Judal.

Judalin kaulakoru oli aiheuttanut päänsärkyä minulle jo viime vuoden Traconin aikoina, enkä ollut keksinyt mitään luovaa siihen… Kunnes tuossa viimeviikolla eksyin Neppi&Nappiin. Siellä sain aatoksen että voisin tehdä Judalin kaulakorun yksinkertaisesti nauhasta. Puolen tunnin pyörimisen, pähkäilyn ja vertailun jälkeen ostin kolme metriä sinistä nauhaa.

Kaunista kaunista nauhaa.
Siitä sitten lähdin työstämään kaulakorua Judalille.

Liimasin nauhat softispalaselle.
And now it's DONE : D (anteeksi, unohdin ottaa kuvia kun tein tätä... OTL)
Kaulakorun kiinnitys toimii napituksella.
Judalin kaulakorun kivi olikin jo oma pieni ongelmansa. Olin jo Traconin aikoina askarrellut itselleni paperclaysta kiven, ja värjännyt sen sitten kynsilakalla punaiseksi.  Mutta kivi jäi ”mauttoman” haaleaksi, eikä se kiiltänyt ollenkaan.  Yleensä tällaisessa tilanteessa menisin kauppaan ja ostaisin spraylakkaa tai läpikuultavaa kynsilakkaa… Mutta koska rahatilanne huusi köyhyyttä, niin piti keksiä jotain ”todella” luovaa kotoa olevista tavaroista. Kokeilin sitten ihan huvinvuoksi hiuslakkaa.


Ilmeeni kun se toimi. Kiveen tuli todella ”kiva kiilto” hiuslakan ansiosta. Lakkasin kiveä lähes 10 kertaa, ja kivi näyttää nyt paljon paremmalta kuin ennen. Ainoa miinuspuoli tässä on se, että jos kivi joutuu kosketukseen veden kanssa, niin lakka ”katoaa”.

Sitten olikin rannekorujen vuoro. Rannekoruihin käytin solumuoviputkea, jonka ostin Keravalta.

niin paljon solumuovia D8
Ja jotenkin maagisesti ne valmistuivat ennen kun ehdin ottaa kuvia... Ψ(`▽´)Ψ
Taakse jäi sen verran rumat "saumat", että halusin peittää ne jollain...
"Golden laces saves the day... Again!"

Mutta ainoa asia joka on kesken on peruukki... *Suuri surullinen huokaisu*...(/_\)

Ottakaa WIP kuva puvusta.
Peruukista saatte WIP kuvan
heti kun/jos se valmistuu ajoissa...

Tämän lisäksi posti päätti yllättää minut. Tänä aamuna sain ilmoituksen että Japanista on saapunut kirjattu kirje minulle. Miksi yllätys? Tilasin kyseisen tavaran PERJANTAINA ja se tuli tänään TIISTAINA Suomeen.
"(((o(*゚▽゚*)o)))"
(´`;) ?
Eli kyllä, postissa tuli Rokumonsen kolikot Sanada Yukimuraa varten. Mutta… Kolikot näyttivät omissa silmissäni aika pieniltä. Nyt pitäisi päättää, että pitäisinkö nämä, vai palauttaisinko? 30 päivän palautusoikeus on olemassa, joten ainakin on aikaa miettiä asiaa...
Mitä mieltä te olette? Pitäisinkö vai palauttaisinko?

Seuraavan kertaan siis.  ( ̄∠  ̄ )ノ Bye.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti