torstai 24. tammikuuta 2013

Haasteellisuuden haaste

Säännöt:

1. Kuka tahansa halukas voi ottaa haasteen vastaan riippumatta siitä, harrastaako hän cosplayta. Kokoa kolmenkymmenen (30) minuutin aikarajan sisällä cosplay-asukokonaisuus materiaaleista, jotka löydät kotoasi.

2. Saat käyttää vaatekappaleita, peruukkeja, meikkejä ja maskeerausvälineitä. Jos olet nopea, saat myös ommella/askarrella jotakin uutta (esimerkiksi rusetin kankaasta tai propin paperista). Et saa käyttää sellaisenaan valmiita cosplay-asuja, jotka olet jo joskus tehnyt.

3. Kun olet valmis tai 30 minuuttia on kulunut, ota asustasi kuva ja laita se haasteen sääntöjen kanssa esille blogiisi. Kerro myös, kuka hahmosi on ja liitä mukaan lähdekuva.

4. Haasteen tarkoitus ei ole luoda täydellistä pukua lyhyessä ajassa, vaan testata haasteen tekijän mielikuvitusta ja pitää hauskaa.

☆~(ゝ。∂)

Hahmoksi valitsin Ittoki Otoyan sarjasta Uta no Prince-sama.
Valitsin Ittokin siksi, koska sain tänään Ittokille tuon peruukin (aivan sika nopea shippaus, taidettiin tilata viime viikon torstaina tuo peruukki ja se tuli tänään!). Puvun kasaamisessa, meikkauksessa ja peruukin stailauksessa meni se puoli tuntia kuten piti, mutta reffakuvan etsimisessä meni taas tunti kaksi (hups).

Harmaa huppari on oma tekemäni, 8-9.luokalla käsityöopetuksessa tehty. Hihat leikkasin salaman nopeasti katsomatta reffakuvaa. Violetin paidan(?) kanssa tuli ongelmia, koska en omista lainkaan violetteja vaatekappaleita (ehkä yhden, jos edes sitäkään). Ongelmasta kuitenkin pääsin, kun leikkasin Hibari Kyouyan "kimonosta" violetin "tomoerin" pois, ja leikkelin siitä itselleni violetit (erittäin tiukat) hihat. Farkut ovat taas ainoat omistamani miesten farkut. Kuulokkeet taas ovat Takeda Shingenin fanipoika matryoshka!Yukimura kuulokkeeni, josta poistin kuusi kolikkoani, jotka roikkuivat johdossa. Puvun kasaamisessa meni about 10 minuuttia.
Meikkauksessa sitten meni vähän enemmän aikaa, koska jotenkin kaikki meni pieleen meikkiä tehdessäni. Lopulta kuitenkin sain meikattua ok lopputuloksen 17 minuutissa. 3 minuutissa sitten got2b'llä yritin stailata peruukia (olen muutenkin peruukkien kanssa täysuuno).
En edes yrittänyt poseerata kuin Ittoki, koska oli hienoa huomata puolen tunnin aikana, että bindiliivini on kadonnut siivouksen yhteydessä. Joten jouduin pitämään hupparia hiukan "edessäpäin", etten olisi tehnyt genderbender Ittokia.

Mutta oli hieno haaste, kiitos siitä Wepille.


Hei entäs Frostbite?!?!?


........................................."Jos katson muualle, ehkä ne unohtaa koko kysymyksen...."

3 kommenttia:

 1. Ittoki! :D Hyvin meni tä haaste! Itse tein tän myös viime vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^ Oli pakko kokeilla Ittokia tähän haasteeseen, koska juttelimme koko päivän erään kaverin kanssa utapri-ryhmästä. Hei olisitko sinä kiinnostunut utapri-ryhmästä?
   Ja hei olen itse asiassa nähnyt sinunkin haasteesi! : D Näytti todella hyvältä~~.

   Poista
 2. Ei haittaa ollenkaan "myöhäinen" tekeminen, kiva vaan nähdä että ihmiset tekee tätä vielä! 8D Mukavaa luettavaa oli joten kiitos siitä, lisäilen sinut listaan~

  VastaaPoista