maanantai 20. toukokuuta 2013

Muokkaamaton Sanada Yukimura ja piilolinssit ELI Puolialastoman Samurain tekoa osa 5/??

Hei teille prinssit ja prinsessat!
Taasko yksi turha päivitys? Voi kyllä.
Sain vihdoin ja viimein kaveriltani Umilta kuvia Vappu piknikistä, johon pukeuduin casual!Yukimuraksi. Olin saanut peruukin haltuuni päivää aikasemmin ennen Vappua. Tosin, en ehtinyt muokkaamaan peruukkia... Tarkoitus oli muokata peruukki juuri ennen Helsinkiin menoa... Paitsi että löysin vanhat Sly Cooper pelit ja siinä se aamu sitten menikin. *hups*

Mutta siis asiaan:
Peruukki on juuri täydellisen sävyinen; Punaisenruskea. Peruukki maksoi siis yli 30€, ja hinta kiristi kukkaroani aika pahasti. Mutta olen todella todella tyytyväinen ostokseeni.

Se on niin ihanan pitkäkin <3
Eniten tykkään ponihännän pituudesta. Kun olin ostamassa tätä peruukkia, pelkäsin kovasti että se olisi liian lyhyt. Mutta ilokseni sain huomata, että peruukki omaa super pitkän ponihännän.
Kuitu on pehmeä ja helposti kammattavissa. Hieman jopa surettaa ajatus siitä, että joudun tekemään rastoja tuosta ponihännästä, mutta asialle ei voi mitään valitettavasti. 8(


Seuraavaksi piilolinssit:
Geo Twin Series YH-306.
Ostin Geo Twin Series YH-306. sivustolta: www.geocolouredlenses.com . Sivusto voi vaikuttaa hieman epäluotettavalta, mutta uskokaa minua: Kauppa kannattaa. Olen tilannut kyseisestä nettikaupasta nyt kahdet piilolinssit. Nämä, ja punaiset. Shippaus on vain muutaman viikon, ja piilolinssien hinnat ovat köyhän siivojankin kukkarolle sopivat.
Etsin todella kauan ruskeita piilolinssejä, jotka eivät paljastaisi kirkkaan vihreitä silmiäni. Nämä osottautuivat loisto ostokseksi, kun piilolinssin reunoissa on hieman keltaista, jotka sitten sulautuvat vaaleamman silmän väreihin.
Nämä piilolinssit ovat pehmeimmät linssit mitä olen ostanut. Minulla oli hankaluuksia saada piilolinssi silmään juurikin tämän pehmeyden takia, mutta silmissä ne tuntuivat sitten mukavilta heti ensi kättelyssä. Ja pystyin pitämään piilolinssejä silmässäni aika pitkääkin, eivätkä silmät kuivuneet ollenkaan.

Jos piilolinssejä olette ostamassa, niin www.geocolouredlenses.com on tämän hetkinen suosikkini. Sieltä voi myös ostaa combo piilolinssi paketteja!


Seuraava päivitys tuleekin jo tällä viikolla! Se kertoo Euroviisuista ja Hanamista, eli olkaa tarkkoina!


Auf Wiedersehen!

1 kommentti:

  1. Tuo peruukki on kyllä hieno. :)
    Ja nuo piilarit, I approve! 8D Pitääpä tsekata tuota sivua.

    VastaaPoista