torstai 9. toukokuuta 2013

Desucon panikoittaa ja Puolialastoman Samurain tekoa osa 4/??


Ha-Ha-Ha! Ette saakaan niitä keksejä!

* khrm * Siis tosiaan, Desucon panikoittaa olemassa olollaan ja päivät vaihtuvat yöksi aivan liian nopeasti. Desuconin asujen kanssa tulee paniikki, koska kaikki on kesken ja vähän muutakin. Töitten jälkeen rojahdan aina nojatuolilleni ja nukahdan melkein siihen, niin rankkaa se hotellisiivous oikeasti on... Mutta ennen kun alan valittamaan työstäni, niin kerron teille Desuconin cossieni etenemisestä (en valita nyt, mutta myöhemmin kyllä... En täällä mutta toisaalla ; ) )


Perjantai: Sonia Nevermind

Soniaan on kaikki materiaalit hankittu, paitsi sukat.
Soniasta ei ole oikein mitään 100% valmiina, mutta jos en nyt väärin arvaa, niin minulle menee tuon asun tekemiseen about 3-4 päivää, jos olen ahkera.


Tintti mainitsi skypessä kerran, että hän oli miettinyt miten Sonia peruukin saisi muokattua nätisti. Kysyin sitten, että haluaako hän muokata sen, koska itse olen uuno peruukkien kanssa. Lopulta Tintti tuli minun luokseni käymään eräänä lauantai iltana ja muokkasi Sonia peruukkini. Shankyou~

Peruukki testausta.
Tintti meikkasi minut, koska oli tylsää.
Ilokseni voin myös todeta, että minimaalisesta Dangan Ronpa 2 ryhmämme on kasvanut. Odotan innolla perjantaita, ja Dangan Ronpa 2 photoshoottia mikä varmasti tulee olemaan todella tasokas.


Lauantai: Sanada Yukimura
Yukimura panikoittaa jo pelkällä olemassaolollaan. Töitten jälkeen olen tehnyt pieniä asioita Yukimuran eteen, mutta paljon on vielä tekemättä. Mitä luultavammin saan Yukimurasta kaiken muun tehtyä Desuconiin, paitsi keihäät. Jos ei keihäät valmistu Desuconiin, niin viimeistään ne valmistuvat sitten Närconiin ja Traconiin.

Panssarivyö aluillaan - Retkipatjaa, aaltopahvia ja nahkaa.
Terät on aluillaan. Huomatkaa miten laiska olen siivoamaan
jälkiäni!
ugh, nämä vievät minut aikaiseen hautaani.
Yukimuran hakamakangas aloitettu.
http://www.ebay.com/itm/Sengoku-Basara-Sanada-Yukimura-cosplay-wig-/360635408068
Sain viimein ja vihdoin ostettua Yukimuralle peruukin ja piilolinssit... Tai itse asiassa tuo on jo kolmas peruukki jonka olen ostanut Yukimuralle. Mutta hyvä että ostin. Se on juuri oikean sävyinen, mittainen ja mallinen!
Piilolinssit on ostettu www.geocolouredlenses.com'sta.
Geo Twin Series YH-306.
http://www.geocolouredlenses.com/products/GEO-TWINS-YH%252d306.html
Olen pahoillani, ettei peruukista ja piilolinsseistä ole ns. oikeita kuvia. Odottelen yhä kaverin ottamia kuvia, jotka hän otti vappuna (kyllä, cossasin Yukimuraa vappuna).Yllätys sunnuntai: Ja'far
Sunnuntain cossi vaihtui Vappuna: Valdreinen kanssa juttelimme Desuconista, ja hän kertoi että hän olisi cossaamassa nuorta Sinbadia siellä... Ja koska Magi cosseja ei voi koskaan olla liikaa, kysyin että voinko cossaa nuorta Ja'faria hänen kanssa, koska olen jo pitkään halunnut tehdä nuoren Ja'farin.
Pienen tutkimusmatkan jälkeen omassa huushollissani tajusin, että minullahan on peruukki Ja'faria varten jo olemassa:
Vaikka vähän pitkä onkin...
Peruukki on vanha, vuodelta 2009 hankittu Bakura peruukki. Olen käyttänyt tätä peruukkia larpeissa, jonka takia latvat olivatkin jo melkein hamppua. Päätin ”uhrata” peruukin Ja'farille. Ja pikku neiti Tintti kun oli siinä kätevästi käsillä, niin pyysin häntä leikkaamaan peruukkin.

Anteeksi naamani.
Tarvitsen Ja'fariin enää valkoista kangasta hänen poncholakanaasiaan, arpi tarvikkeita jalkoihin ja punaista nauhaa hänen aseisiin. Ja kun aseista oli puhetta:

Yhdessä päivässä tehty.
Terät on tehty softiksesta, spraymaalista, tekoverestä ja Varustelekan mustasta kenkälankista. Musta maali kun oli loppunut, niin maalasin varjostukset kenkäplankilla. Ja se toimii yllättävän hyvin!


Näin lopuksi: Anteeksi epäselvät kuvat. Minulla oli selvempiä kuvia isommalla koneellani, mutta jotain tapahtui ja en pääse kirjautumaan sisälle. Joten valitettavasti jouduin lisäämään huonoja kuvia. 8< Mutta ensikerralla sitten yritän pistää parempia ja tasokkaampia kuvia tänne.

Au revoir~

4 kommenttia:

 1. Kyllä sä kerkeet! :D
  Odotan innolla Yukimura cossia.. with or without le keihäät! xD

  Mutta siis, ööh, voisitko kenties tehä piilareista reviewin? Mua kiinostaa aina tosi paljon miltä eri piilarit näyttävät ja tällee. :D Käytän turhan paljon aikaa googlaten ihmisten piilarikokemuksia lol..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahaha, noh, toivotaan parasta, pelätään pahinta. ^^"

   Toki toki! Odottelen vain niitä kuvia jotka kaveri otti kamerallaan. \o/

   Poista
 2. hyi yäks joku homo on menny pilaa sun peruukit huhhuh sen pitäis pyytää anteeks hmph

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oo hiljaa ei se oo huono se on just hyvä ;;___;;

   Poista